Dutch Language Conversation

Nederlandse Conversatie Training

Onder lockdown zijn we online.

******

Baal je ervan, dat je niet weet wat en hoe je iets moet zeggen? Heb je er genoeg van dat je nooit de juiste woorden kan vinden wanneer je ze nodig hebt? Of heb je gewoon te weinig zelfvertrouwen om Nederlands te spreken?

In mijn conversatieklasjes leer je jezelf zelfverzekerd uit te drukken. Je werkt op een leuke manier aan je actieve woordenschat.

Je leert sneller, wanneer je je op je gemak voelt.

Daarom komen we samen in een informele, huiselijke setting. Hier oefen jij je Nederlands in een klein groepje van maar 4 of 5 studenten. Dit garandeert dat jij alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Bovendien is dit de beste manier waarop je Nederlands leren kunt. Waarom is dat zo?

Voordelen van het leren in een kleine groep

  • Iedereen krijgt aandacht, zelfs wanneer je een beetje verlegen bent (of te bescheiden). Je leert beter, wanneer je je veilig en op je gemak voelt.
  • Je krijgt alle tijd die je nodig hebt, wanneer het jouw beurt is om te spreken. Je mag zoveel fouten maken als nodig is – dit is deel van het proces. Mensen die geen fouten maken, doen gewoonlijk helemaal niks.
  • We hebben echte gesprekken over echte onderwerpen. In een kleine groep is een conversatie makkelijker te volgen en te begrijpen. Je vergroot je woordenschat met woorden en zinnen die je onmiddellijk in je dagelijkse leven kan gebruiken.

De sessies zijn 100% Nederlands

Dat betekent: absoluut geen Engels. Als je moeite hebt om de juiste Nederlandse woorden te vinden, kan je een plaatje googelen, een online woordenboek raadplegen, of jezelf op een andere manier uitdrukken. Gebruik je verbeelding in plaats van Engels! Hiermee hebben we altijd veel plezier.

Een gezellige en makkelijk te bereiken locatie

We komen samen op een privélocatie in Amsterdam Oost. Dit is op loopafstand van metrostation Wibautstraat, het Amstel Station, en het uitgaansgebied bij het Beukenplein en de Wibautstraat.

  • sessies van 2 uur
  • gezellige en informele locatie
  • makkelijk te bereiken
  • gratis koffie en thee

Wat is de inhoud van de conversatielessen?

Ik bied algemene conversatie klasjes, thematische conversatie klasjes en privésessies.

1. algemene conversatie

Geschikt voor elk niveau. Ik daag alle studenten op hun eigen niveau uit. We praten over alledaagse dingen, of over elk ander onderwerp dat jij wil bespreken.

De kosten zijn 15,- per sessie (2 uur), te betalen online via MeetUp. (max. 5 studenten). Reserveer je plek via mijn Dutch Language Conversation MeetUp group, dan kom je met andere MeetUp leden aan tafel.

Voor (half)gevorderden heb ik een doorlopende conversatiegroep. Hier is niet altijd plaats.

Wil je zelf een groepje opzetten met collega’s of vrienden? Deze mogelijkheid bied ik ook aan. Neem hierover contact met me op.

2. thematische conversatiecursussen

Dit zijn Nederlandse conversatietrainingen rond de volgende onderwerpen:

  • runen
  • meditatie
  • manifestatie

De thematische cursussen zijn ook 100% Nederlands. De nadruk ligt nog steeds op de taal, alhoewel je ook veel over het onderwerp leert. We doen ook praktisch werk zoals meditatie, yoga en spel.

Jouw bijdrage voor een thematische conversatiecursus is 95,- voor 4 sessies van 2 uur, te betalen via mijn website. Ik heb nog geen data vastgesteld, maar je kan je plek alvast reserveren (of je belangstelling tonen) via het formulier op mijn website.

3. privésessies

Heb je liever privé conversatieles? Dit bied ik aan vanaf 35,- per uur (afhankelijk van locatie). strippenkaart privéles

Het is goedkoper om een strippenkaart te kopen. Dan betaal je 2 strippen voor een les van 75 minuten.

Een strippenkaart van 6 strippen kost 100,- (2 maanden geldig) en een strippenkaart van 10 strippen kost 150,- (3 maanden geldig). Lessen op locatie van de student vanaf 40,- per 90 minuten.

Ben je deelnemer aan mijn doorlopende conversatie- of studiegroep? Dan betaal je 2 strippen voor een les van 90 minuten.

Bel me op 06-15 45 79 50 of mail me via roelien@trancemissie.eu.