Coaching Nederlandse taal

dutch conversation

Werk je in Nederland? En communiceer je nog steeds in het Engels? Ook met je Nederlandse collega’s?

Je hoort je collega’s lachen, maar je hebt geen idee waar het over gaat. Wanneer jij erbij komt staan, schakelen ze beleefd over naar Engels.

Je hoort iemand zuchten. Ze moeten zich speciaal voor jou aanpassen.

Wanneer je geen Nederlands spreekt, mis je veel van de cultuur. Je maakt er geen deel van uit. De taal omvat de ziel en de herinneringen van het land. Je mist dit allemaal. Je blijft een vreemdeling die er buiten staat.

Heb je al geprobeerd Nederlands te leren? Cursussen gevolgd? Je raakte gefrustreerd, nietwaar? De lessen waren te algemeen. Je kon er niet veel mee.

Nu kan je je Nederlands verbeteren met Taalcoaching. Vergroot onmiddellijk je actieve woordenschat. Leer zelfverzekerd Nederlands te spreken met vrienden, collega’s en zelfs vreemden.

Met Trancemissie Taalcoaching kan je meteen je taalvaardigheden toepassen op je werk en in je vrije tijd.

Ben je er klaar voor om je Nederlands te verbeteren? Bel 06 15 45 7950 voor een afspraak, of vul het contactformulier in. Dit keer gaat het lukken!


Roelien couples an informal style with a fun personality. I was able to improve my conversation skills while having a good time.
Jenny Laguna

Ik ontmoette Roelien tijdens een MeetUp. Toendertijd wilde ik mijn NT2-examen halen. Roelien besteedde evenveel aandacht aan alle deelnemers, maar wat mij het meeste bijbleef, was dat ze mij altijd corrigeerde, soms zelfs wanneer ik nog sprak. 🙂 Niet iedereen heeft dat geduld, vooral niet als je weet dat al je zinnen fout zijn!
Deividas Aksomaitis

Toen ik met Roelien heb kennisgemaakt, kon ik niet drie woorden achter elkaar uitspreken. Dat is echter heel snel veranderd. Met Roelien heb ik Nederlands op een ontspannen en effectieve manier geleerd. .
Natalia Gorritxo Zalbide

Privélessen

Ik focus op conversatie bij alle niveaus. Ik heb een aantal conversatiescripts ontwikkeld, waardoor je een passieve én actieve woordenschat opbouwt. Zodoende leer je niet alleen lezen, maar ook luisteren en spreken. Natuurlijk behandelen we ook de nodige grammatica

Nederlands leren

Klik op de link voor een uitgebreid artikel over Nederlands leren.